Tracking af biler

Ecofleets intelligente, forsikringsgodkendte trackingsystem giver mange fordele og finder din bil, hvis du bliver udsat for tyveri

Bestil din forsikringstracker her

Tracking af biler

Ecofleets intelligente, forsikringsgodkendte trackingsystem giver mange fordele og finder din bil, hvis du bliver udsat for tyveri

Selvom startspærrer og andre tyverisikringer mod biler er udbredt, så stjæles der flere og flere biler. Tyverierne foregår ofte ved at bilen løftes op på en ladvogn og køres væk. Her er en startspærre ikke tilstrækkelig.

Bliver din bil stjålet, har du via Ecofleets trackingsystem (GPS-tracker) mulighed for at følge bilens placering på et kort. På den måde kan du kontakte de rette myndigheder og fortælle præcis, hvor bilen er placeret.

Ecofleets bil tracking har en lang rækkevidde, og du kan følge bilens præcise placering med adresse i hele Europa.

En GPS-tracker er ikke kun for virksomheder – privatpersoner kan også benytte sig af den

Om du er erhvervsdrivende eller privatperson er der fordele ved Ecofleets tracking. Fordelene består blandt andet i:

• At du kan live-spore din bil på kort
• At du får en forsikringsgodkendt GPS-tracker
• At du modtager en SMS-advarsel ved tyveri
• Opkobling til alarmcentral
• Sporing i hele Europa
• At den kan kombineres med en elektronisk kørebog

Tracking af din bil kan med fordel kombineres med vores elektronisk kørebog Autolog. Fører du kørselsregnskab, kan en elektronisk kørebog registrere alt kørsel automatisk, og du slipper for at notere kørslen manuelt.

Læs mere om den elektroniske kørebog her.

Vi samarbejder med G4S Security Services

Ecofleet samarbejder med G4S Security Services, som leverer en døgnbemandet alarmservice. Du får automatisk besked, hvis der sker tyveri af din bil og alarmcentralen bliver kontaktet med det samme. Det er desuden et forsikringskrav, at en bil tracker skal opkobles til en døgnbemandet alarmcentral.

Montering af biltracking

Tracking af bil fungerer meget simpelt, GPS enheden installeres skjult i bilen, så den ikke er til at få øje på. Ecofleets montører står for monteringen, hvis det ønskes, og vi sørger naturligvis for at monteringen lever op til alle forsikringsselskabernes krav.
Ecofleet samarbejder med erfarne monteringspartnere i hele Danmark, og du kan også få din bil tracker installeret ved alle Automester-erhvervsværksteder.

Ecofleet GPS tracker indeholder flere slags tyverisikring af din bil

Vores GPS tracker indeholder blandt andet en bugseringsalarm. Det er en automatisk alarm, der alarmerer dig og/eller alarmcentralen, hvis der er nogen, som forsøger bugsere bilen væk, uden bilen er tændt.
Derudover er der en sabotagealarm, der også fungerer som en automatisk alarm. Den har til formål at sende en sms til dig eller alarmcentralen, hvis der er nogen, der forsøger at stjæle/sabotere ved at klippe ledningerne til bilen.

Læs mere om tyverisikringsløsningen her.

Kontakt os og hør mere om tracking af biler

Hvis du har spørgsmål til vores tracking af biler, eller til nogen af vores tyverisikringer, så kontakt os på telefon +45 45 48 01 04 eller skriv en mail [email protected]

Bestil din forsikringsgodkendte GPS Tracker her

Bestil din forsikringsgodkendte GPS Tracker her

Ecofleet GPS Tracker

Med Ecofleet’s GPS Tracking i din bil, kan du til enhver tid se din bils position. Du har også muligheden at tilvælge kørebog / flådestyring.

Forsikringsgodkendt

Ecofleet’s GPS tracker er testet og gennemprøvet produkt, der lever op til forsikringsbranchens betingelser for godkendte sporingsenheder. 

Opkobling til alarmcentral

Når din Ecofleet GPS Tracker er opkoblet en alarmcentral, modtager de automatisk besked ved et eventuelt tyveri og sørger for at kontakte dig.

Tel: +45 45 48 01 04

[email protected]

Pin It on Pinterest