Opdater til vores nye kørebog

Kører du med vores gamle autolog Passiv logger, så er det tid til at du får den opgraderet.

Som eksisterende kunde er det helt gratis.

Du skal bare udfylde formen og lave din bestilling.

Opgrader til vores nye kørebog.

Opgradering af din Autolog kørebog

 

Autolog programmet har mere end 10 år på bagen, og teknologien bag kan desværre ikke længere understøttes. GPS’en produceres ikke længere, og brugerne oplever problemer, når de f.eks. skifter Windows version på deres PC.

Vi har derfor programmeret en helt ny online kørebog, hvor du fortsat kan lave dit kørselsregnskab og få din kørselsgodtgørelse. I den nye Autolog kørebog har vi brugt feedback og erfaringer fra jer kørebogsbrugere, og den indeholder derfor funktionerne fra den gamle kørebog sammensat på en mere enkel og brugervenlig måde.

Den nye kørebog har været i brug i ét år, og vi føler os trygge ved at løfte dig over på den nye online løsning.

Webinar d. xx/xx

Mød os, lær hvordan det virker.
Tilmeld dig her.

Webinar d. xx/xx

Mød os, lær hvordan det virker.
Tilmeld dig her.

Webinar d. xx/xx

Mød os, lær hvordan det virker.
Tilmeld dig her.

Hvad sker der med min GPS-enhed?

Vi udskifter din GPS-enhed med en ny. Vi giver dig den nye enhed gratis, og vil blot bede dig huske at tømme din gamle GPS-enhed for data i det gamle program, og først derefter skal du smide den ud.

NB: Den bør selvfølgelig smides ud på en genbrugsplads i containeren med ’elektrisk udstyr’ og batteriet bør tages ud og smides i ’batteribøtten’.

Hvad sker der med mit abonnement?

Dit gamle abonnement er gældende indtil udløb af abonnementsperioden (se dit abonnement og udløbsdato nederst her på siden). Den nye GPS har et SIM-kort i, som sender alle dine kørselsdata til en server, således at du kan tilgå din kørebog online eller via appen. Dette betyder dog, at der er en øget omkostning forbundet med kørebogen, hvorfor vi er nødsaget til at hæve prisen på dit abonnement.

Den nye pris er: 89 kr./mdr.

Til gengæld forærer vi dig den nye GPS-enhed (normalpris 1.495 kr.)

Du betaler fortsat årligt via en faktura og det nye abonnement træder først i kraft, når dit gamle abonnement udløber.

Hvis jeg IKKE ønsker den nye kørebog?

Ønsker du ikke at fortsætte som kunde hos os, er du selvfølgelig ikke bundet. Vi skal blot bede dig om at klikke på dette link og udfylde dine informationer, så stopper vi dit abonnement.

Hvad sker der med mine data?

Når du har modtaget din nye GPS-enhed, er du klar til at tømme din gamle enhed for kørselsdata. Når det er gjort, skal du flytte dine data til den nye kørebog. Denne Quickguide viser dig hvordan, du automatisk får overført dine data, så du fortsat har hele din kørselshistorik.

Hvordan virker det nye system?

Du kan se et par videoer via dette link, der viser, hvordan systemet virker. Du kan også prøve en demo-konto, hvor du kan se og prøve kørebogen med ”live data”. Dataene på demo-kontoen er ægte kørselsdata fra en af vores firmabiler med den samme type GPS-enhed, som vi tilbyder dig.

Demokontoen kan tilgås via dette link

Undervisning?

Vi tilbyder webinarer om den nye kørebog, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Webinarerne afholdes jævnligt i perioden frem til 31. januar 2019.

Du kan tilmelde dig via vores webside <klik-her>

Hvad er tidshorisonten?

Det vil ikke være muligt for programmet at konvertere GPS koordinater til adresser efter den 31. januar 2019. Det er derfor vigtigt, at du er kommet godt i gang med den nye kørebog inden da. Vi vil efter den 31. januar 2019 ikke længere kunne supportere den gamle kørebog.

Hvis jeg er i tvivl, hvor kan jeg få hjælp?

Du kan finde information her om hvordan du kan kontakte os.

Autolog kørebog stikkes i ODB-porten under instrumentbrættet. Så snart den blinker, begynder Autolog at registrere dine ruter og din kørebog. Så let er det.

Efter kørslen genererer Autolog dine ture og den automatiske kørebog. Autologs auto-klassifikation sætter ‘privat’ eller ‘erhverv’ på alle dine ture for dig, så du kun behøver at bekræfte, om alt passer med din forventning.

Sådan virker det

Inddeling af ture i privat og erhverv

Af et kørselsregnskab skal det fremgå hvilke ture, der er private og hvilke, der er erhverv. Først der lever den op til SKATS regler for kørselsregnskab.

Du kan markere om dine ture er private eller erhverv med vores kørebog app eller direkte i systemet. Du kan også lægge ture sammen, hvis du f.eks. havde et stop på vejen og gerne vil have, at turen kommer ud som én tur i stedet for to.

Når du er tilfreds med din elektroniske kørebog, markerer du den som udført. Så er den klar til udskrivning eller afsendelse.

Automatiske satser og skatterapport

Autolog kørebog er altid opdateret med de nyeste kørepengesatser fra SKAT angående kørselsgodtgørelse. Alle lande er afstemte med lokale kørepengesatser og lokale skatteregler. På den måde er dit kørselsregnskab så let at bruge for dig som muligt.

Dit Autolog kørselsregnskab kommer desuden med en færdig skatterapport, du kan få sendt til din e-mail automatisk. Du kan sætte systemet til at sende dig remindere et par dage inden, kørselsregnskabet skal afleveres. Så du kan nå at afklare de sidste ture i god tid.

Rapporten er lige til at printe ud og gemme i regnskabet eller sende afsted til relevant modtager.

60-dages reglen

En medarbejder kan få skattefri kørselsgodtgørelse af sin arbejdsgiver for 60 dages kørsel mellem sit hjem og en arbejdsplads inden for en forudgående periode på 12 måneder. 

  • På dag 61 med kørsel til samme arbejdsplads inden for de sidste 12 måneder kan medarbejderen ikke længere få skattefri kørselsgodtgørelse.
  • Medarbejderen skal bruge sin egen bil for at få kørselsgodtgørelsen.
  • Det er kun kørsel, hvor hjemmet er i den ene ende, der bliver talt med i de 60 dage

Det er ikke let at holde styr på, hvis ikke man har Autolog. 60 dages regelen er vores speciale og systemet bruges af MT Højgaard og NCC og er godkendt af KPMG.

Ændring af ruter og manuelle ruter

Når man laver kørebog, kommer man ofte ud for at at have brug for ændre på de ture, systemet har oprettet. Det kan være, man vil slette et stop ved benzintanken eller ændre en rute, da man havde et privat ærinde undervejs.

I Autolog kørebogen kan man let at flette eller splitte sin ture op.  Man kan oprette ture manuelt og ændre på den loggede rute, så den passer med det, man har aftalt. Alt sammen dokumenteret, så man stadig kan se, hvordan den oprindelige rute så ud.

Pin It on Pinterest