Én simpel mission

At levere en let, pålidelig og præcis elektronisk kørebog til en pris hvor alle kan være med

Vi har en mission om at befri virksomheder og ansatte for den besværlige opgave det kan være at holde styr på komplekse skatteregler for kørselsgodtgørelse

Vi elsker business

Vi elsker vores job – især når det kan udføres let og uden besvær

Vi hader administration

Vi hader overflødige  administrative opgaver. Hvis vi kan hjælpe dig med at løse en af de mest besværlige, har vi nået målet.

Problemknusere

Vi løser problemerne, når de opstår, og vi elsker at udvikle nye innovative løsninger.

Kundeservice

Vores kunder kommer før noget andet. I skal være mindst lige så begejstrede, som vi er!

Vores baggrund

Den første Autolog version blev udviklet og solgt i Skandinavien i 2005. 12 år senere er Autolog én af verdens førende udviklere af elektroniske kørebøger til private og professionelle.  Vi er stadig en lokal leverandør – nu bare i 25 lande, hvor vores kunder serviceres af et tæt netværk af egne kontorer og forhandlere. 

Vores kunder er både private,  enkeltmandsvirksomheder og store organisationer. Vi har løsninger, som tilpasser sig dit behov. 

I dag servicerer Autolog mere end 70.000 brugere med en app-baseret kørebogsløsning og GPS-hardware. Vores enkle metode til at løse en kompleks udfordring, har resulteret i titusindvis af tilfredse kunder. Kunder som nu kan føre en korrekt kørebog og få den kørselsgodtgørelse, de har krav på – helt uden besvær.  

Vi stræber efter at være de bedste til det vi laver, og byder alle med det samme mindset velkommen ombord. 

Robert Holm
Robert Holm

Robert Holm
Medstifter & CMO

Pin It on Pinterest