Kørebog

Slip for den manuelle administration med en professionel og 100% automatisk kørebog.

Vores nye version sætter igen standarden for en professionel og nem kørebog til dit kørselsregnskab.

Autolog kørebogen har eksisteret i 15 år.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Autolog kørebog

Oplev fordelene ved en elektronisk kørebog med gps

En elektronisk kørebog med gps får strøm via bilens strømnet. Derfor har man ikke problemet med at huske at tænde den, eller at den løber tør for strøm. Til Autolog kørebogen følger der en gps kørebog, som monteres i bilens OBD stik. Fordelen ved denne type gps kørebog er, at man både kan tilslutte og afmontere enheden selv. En elektronisk kørebog med gps er den mest driftssikre løsning. Løsningen anbefales til dig, der ikke vil bekymre dig om kørselsregnskabet og være sikker på, at alle turene logges.

Hvad skal der til for at få din kørebog godkendt af SKAT?

Mange ved slet ikke hvilke krav, der stilles til en kørebog for, at den opfylder reglerne fra SKAT. Det kan føre til skattesmæk for både dig som medarbejder og for din arbejdsgiver, hvis reglerne ikke er overholdt.

Er du én af dem, der modtager skattefri kørselsgodtgørelse fra din arbejdsgiver, er her en oversigt over grundreglerne. Det er i store træk dét der skal til, for at få din kørebog godkendt af SKAT.
SKAT kræver overordnet, at du registrerer din kørsel med en kørebog eller køreseddel.

I kørebogen/køresedlen skal du oplyse:

• Navn, adresse, cpr-nr. eller arbejdsnr.
• Dato for kørsel
• Kørslens formål
• Kørslens mål og evt. delmål
• Antal kilometer
• Den anvendte sats
• En beregning

Din arbejdsgiver har pligt til at kontrollere, at oplysningerne er korrekte. Det kan for eksempel gøres ved underskrift eller stempel i kørebogen. Den kontrol arbejdsgiveren skal udføre omfatter:

• Kørslens formål
• Kørslens mål med eventuelle delmål
• Dato for kørslen
• Antal kørte kilometer
• Beregning efter gældende satser
• Samt at kørslen er i medarbejderens eget køretøj.

Prøv en godkendt elektronisk kørebog

Hos Autolog tror vi på simple og lette løsninger, som gør det nemt for vores kunder. Derfor er vores kørebog skabt ud fra tanken om, at det skal være et intuitivt design, som gør det nemt at navigere rundt i.
Vi servicerer mere end 70.000 brugere – og du kan nemt blive en af dem. Du kan bestille em elektronisk kørebog gratis i 30 dage og opleve fordelene ved en nem kørebog, der registrerer alle dine private og erhvervskøreture helt af sig selv.

Har du spørgsmål vedrørende vores kørebog, pakkeløsninger eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 48 01 04. Du kan også skrive til os, ved at udfylde vores online formular på toppen af siden.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Sådan virker det

Autolog kørebog stikkes i ODB-porten under instrumentbrættet. Så snart den blinker, begynder Autolog at registrere dine ruter og din kørebog. Så let er det.

Efter kørslen genererer Autolog dine ture og den automatiske kørebog. Autologs auto-klassifikation sætter ‘privat’ eller ‘erhverv’ på alle dine ture for dig, så du kun behøver at bekræfte, om alt passer med din forventning.

Inddeling af ture i privat og erhverv

Af et kørselsregnskab skal det fremgå hvilke ture, der er private og hvilke, der er erhverv. Først der lever den op til SKATS regler for kørselsregnskab.

Du kan markere om dine ture er private eller erhverv med vores kørebog app eller direkte i systemet. Du kan også lægge ture sammen, hvis du f.eks. havde et stop på vejen og gerne vil have, at turen kommer ud som én tur i stedet for to.

Når du er tilfreds med din elektroniske kørebog, markerer du den som udført. Så er den klar til udskrivning eller afsendelse.

Automatiske satser og skatterapport

Autolog kørebog er altid opdateret med de nyeste kørepengesatser fra SKAT angående kørselsgodtgørelse. Alle lande er afstemte med lokale kørepengesatser og lokale skatteregler. På den måde er dit kørselsregnskab så let at bruge for dig som muligt.

Dit Autolog kørselsregnskab kommer desuden med en færdig skatterapport, du kan få sendt til din e-mail automatisk. Du kan sætte systemet til at sende dig remindere et par dage inden, kørselsregnskabet skal afleveres. Så du kan nå at afklare de sidste ture i god tid.

Rapporten er lige til at printe ud og gemme i regnskabet eller sende afsted til relevant modtager.

60-dages reglen

En medarbejder kan få skattefri kørselsgodtgørelse af sin arbejdsgiver for 60 dages kørsel mellem sit hjem og en arbejdsplads inden for en forudgående periode på 12 måneder. 

  • På dag 61 med kørsel til samme arbejdsplads inden for de sidste 12 måneder kan medarbejderen ikke længere få skattefri kørselsgodtgørelse.
  • Medarbejderen skal bruge sin egen bil for at få kørselsgodtgørelsen.
  • Det er kun kørsel, hvor hjemmet er i den ene ende, der bliver talt med i de 60 dage

Det er ikke let at holde styr på, hvis ikke man har Autolog. 60 dages regelen er vores speciale og systemet bruges af MT Højgaard og NCC og er godkendt af KPMG.

Ændring af ruter og manuelle ruter

Når man laver kørebog, kommer man ofte ud for at at have brug for ændre på de ture, systemet har oprettet. Det kan være, man vil slette et stop ved benzintanken eller ændre en rute, da man havde et privat ærinde undervejs.

I Autolog kørebogen kan man let at flette eller splitte sin ture op.  Man kan oprette ture manuelt og ændre på den loggede rute, så den passer med det, man har aftalt. Alt sammen dokumenteret, så man stadig kan se, hvordan den oprindelige rute så ud.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Prøv vores professionelle kørebog og se hvor nemt det er.

Pin It on Pinterest