Vi er for kun et par dage siden gået live med Autolog elektronisk kørebog! Her er hvad det nye koncept går ud på – fortalt af vores VP of sales Robert Holm.

Hvad er Autolog elektronisk kørebog?

”Konceptet bag Autolog er at simplificere og automatisere alle processer i forbindelse med køb og brug af en unik elektronisk kørebog. Man kalder denne type forretning for SaaS (Software as a Service). Kunden køber ikke en elektronisk kørebog up front eller betaler for en hardware. Man betaler et beløb om måneden, hvor alt er inkluderet”.

Hvad får kunderne ud af det?

”Pointen er, at kunden kan servicere sig selv, og derfor ramme sit individuelle behov helt præcist. Man skal kunne op- og nedgradere sit abonnement på en elektronisk kørebog, som man lyster. Og få alle opgraderinger gratis. Eller købe flere enheder direkte i systemet. Når man køber en elektronisk kørebog er håndteringsprocessen 100% automatiseret. Det betyder, at vi kan sænke prisen og ”Disrupte” den traditionelle måde at lave forretning på”.

Hvordan køber man en Autolog elektronisk kørebog?

”Man køber systemet til en elektronisk kørebog direkte via hjemmesiden, man skal ikke bekymre sig om noget, alt er inkluderet og det er plug and play. Kunden kan servicere sig selv med supportinformation på hjemmesiden, direkte chat til vores Kundeservice, blog om de gængse problemstillinger og hjælpevideoer. Kunden kan således hurtigt finde svar på sine spørgsmål angående en elektronisk kørebog”.

Hvordan ser du Autologkonceptet i fremtiden?

”Man kommer ikke foran ved at gå i andres fodspor, så vi arbejder altid løbende på nye spændende koncepter til at forbedre vores elektroniske kørebog og brugernes oplevelse igennem alle faser. Det er en kontinuerlig proces, som vi holder meget af hos Ecofleet, og vi er meget stolte af vores nye skud på stammen – Autolog” udtaler Robert Holm, og han fortsætter:

Lokale skatteregler

”Systemet og kundeoplevelsen udvikles hele tiden med flere funktioner rettet mod det lokale markeds behov. Vores fokus er at tilpasse os de lokale skattemæssige regler og problemstillinger der forbinder sig til en elektronisk kørebog. Samtidig leverer vi en ’end-to-end løsning’, med logning af ruter, klassificering af ruter (privat/erhverv) og godkendelsesmodul af ruter, samt integration til virksomhedes løn-, økonomi- eller rejseafregningssystem.”

Kunderne er foran

“Vi arbejder i en branche, hvor der sker mere og mere online også på mobilen, og her er et eksempel, hvor Ecofleet kan komme med nye spændende koncepter. Vi har arbejdet med udvikling af elektronisk kørebog siden 2006 og skal hele tiden forny os for at være først i markedet med de nye løsninger. Kunderne er altid godt med, hvis ikke foran, så det skaber god opmærksomhed fra kunderne og får dem til kontakte os frem for andre.”

Ecofleet venter stærk vækst

I de kommende år har vi fokus på både denne nye løsning til elektronisk kørebog, men også på andre af kerneområderne.

”Vi kan ikke udtale os konkret om tal, men vi har nogle ret ambitiøse mål for 2017-18. Vores Autolog elektronisk kørebog er første skud på stammen på en række simplificerede produkter. Vi lever i en verden i dag hvor kunden vil servicere sig selv. Vores tilgang er derfor, at vi skal tilbyde kunden det, de skal bruge i et let selvbetjeningsmiljø til markedets bedste pris. Ecofleet har mere end 70.000 enheder i drift i hele Europa, vi vil videre og vil være med på verdensplan, og derfor er vi meget ambitiøse,” afslutter Robert Holm.

Gå ikke glip af noget

Vi glæder os meget til at hjælpe jer godt på vej med jeres elektroniske kørebog. Følg med her på bloggen, Facebook, YouTube og Instagram.

Begynd din 30 dages gratis prøve i dag

Pin It on Pinterest