Gratis kørebog Excel

Det kan hurtigt blive besværligt og bøvlet, at skulle registrere kørsel. Derfor har Autolog udarbejdet en kørebog skabelon i Excel, for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.

Hvis ikke du er til kørebog i Excel, så prøv Autologs automatiske kørebog gratis  i 30 dage.

 

 

Prøv din elektronisk kørebog gratis i 30 dage

Gratis kørebog Excel

Få styr på din kørsel, nemt og hurtigt via en kørebog i Excel

Det kan hurtigt blive besværligt og bøvlet, at skulle registrere kørsel. Derfor har Autolog udarbejdet en kørebog skabelon i Excel, for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.

At benytte skabelonen kræver ikke alle mulige tilføjelsesprogrammer, det kræver bare, at du har Office-pakken på din computer. Så har du et gratis kørebogsskema.

Derfor er det en god idé at føre kørselsregnskab Excel

Der er mange fordele ved at benytte sig af vores gratis kørebog Excel:

  • Du slipper for skrivefejl og gætteri på om der f.eks. står 21 km eller 27 km.
  • Du kan nemmere føre regnskab, og bruge Google Maps til at udregne antal kilometer.
  • Det giver dig et større overblik, og gør det lettere at plotte evt. uforudset kørsel ind ved dagens afslutning.
  • Du sparer tid.
  • Kørebogsskabelonen gør det også muligt at gå ind og søge efter præcise datoer for at se, hvornår et kundebesøg fandt sted.

Download til manual kørebog Excel her.

Krav til kørebog

Der er en række krav fra SKAT til et kørselsregnskab. Det er de samme krav, der er gælder, om du bruger din egen bil eller firmabil.

Hvis du ønsker, at kørselsregnskabet skal danne grundlag ved opgørelsen af fradrag i forbindelse med skatteansættelsen, skal der dagligt være ført en kørebog med angivelse af:

  • Hvad kilometertælleren viste ved begyndelsen af den daglige kørsel og ved dens afslutning.
  • Datoen for kørslen.
  • Den daglige kørselsfordeling mellem privat og erhvervsmæssig kørsel.
  • Bestemmelsessteder for den erhvervsmæssige kørsel og lignende notater, der kan sandsynliggøre og eventuelt dokumentere regnskabets rigtighed.

Alt dette slipper du for at bruge tid på, da Autolog har taget højde for det.

Vi tilbyder også en elektronisk kørebog

En elektronisk kørebog er den lette løsning, uanset hvilket behov du har. Du kommer til at spare en masse unødvendig tid og besvær på at skulle registrere din kørsel, og det giver dig mulighed for at koncentrere dig om dit arbejde i stedet.

Via den elektroniske kørebog, slipper du for al manuelt notering, samtidig med du overholder alle SKATs krav til en kørebog. Hvis du er arbejdsgiver, så kan der af fordele nævnes; nedsatte udgifter til brændstof, overblik over dine biler og en pålidelig dokumentation overfor SKAT.

Prøv vores elektroniske kørebog gratis i dag.

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål til vores gratis kørebog Excel, eller til vores elektroniske kørebog, så kontakt os på telefon +45 45 48 01 04 eller skriv en mail [email protected].

 

 

Sådan virker det

Autolog stikkes i ODB-porten under instrumentbrættet. Så snart den blinker, begynder Autolog at registrere dine ruter og din kørebog. Så let er det.

Efter kørslen genererer Autolog dine ture og den automatiske kørebog. Autologs auto-klassifikation sætter ‘privat’ eller ‘erhverv’ på alle dine ture for dig, så du kun behøver at bekræfte, om alt passer med din forventning.

Prøv vores professionelle kørebog i 30 dage gratis

Prøv vores professionelle kørebog i 30 dage gratis

Pin It on Pinterest