GPS Tracking

Få sikret din bil mod tyveri med professionel GPS tracking – både til privat og erhverv.

Trackeren er forsikringsgodkendt og tilkoblet  Fleet Complete’s smarte trackingsystem.

Bestil din forsikringstracker her

GPS Tracking

Få professionel GPS tracking til privat og erhverv

Kræver forsikringsselskabet, at der er installeret GPS tracker i din bil for at kunne tilbyde kaskoforsikring? Eller har du blot selv interesse i at sikre din privatbil eller firmabil mod tyveri? Så kan du få en GPS tracker hos Autolog til en fornuftig pris.

Unik fordel med Fleet Complete’s GPS tracker

En GPS tracker fra Fleet Complete er en fastmonteret elektronisk sporingsenhed, som via satellitter oplyser dit køretøjs positioner uanset, hvor i Europa du befinder dig. Det unikke er, at vores tracker er opkoblet til et trackingsystem i form af en app / login til hjemmeside, hvor du til enhver tid kan holde dig opdateret. Du kan bl.a.:

 • Se den nuværende placering af dit køretøj på et kort
 • Se og afspille de ruter du har kørt inden for en given periode
 • Aktivere og deaktivere alarmer manuelt

Herunder finder du videoer, der illustrerer Fleet Complete’s trackingsystem, og som samtidig hjælper dig godt i gang med at anvende Fleet Complete’s trackingsystem.

Du får mange flere fordele og features

 • Sporing af bilens øjebliksposition på kort
 • GPS sporing, der følger bilen ved evt. tyveri
 • GPS tracker bil, forsikringsgodkendt
 • Opkobling til alarmcentral
 • SMS advarsel ved tyveri
 • Sporing i hele Europa
 • Kan kombineres med en elektronisk kørebog

Hvad sker der helt præcist i tilfælde af tyveri?

Fleet Complete’s GPS tracker er forsikringsgodkendt, idet den opfylder kravene om at være en 1) strømafbrudt alarm og 2) bugseringsalarm. I tilfælde af at en af disse to typer alarmer bliver aktiveret, sendes der automatisk en besked til alarmcentralen. De igangsætter en proces, for at udrede om alarmen skyldes en forsikringsrelateret alarm (tyveri) eller om alarmen skyldes f.eks. værkstedsbesøg.

Er der tale om en forsikringsrelateret alarm, starter alarmcentralen en sporing af din bil, samt en orientering til dig om, at dit køretøj er stjålet. Denne tidlige reaktion er ofte med til at redde køretøjet, inden det typisk køres ud af landet.

I dag sker biltyveri dog ofte ved, at køretøjets nøgler stjæles, og derfor aktiveres hverken strømafbruds- eller bugseringsalarmen ikke. Det er derfor helt afgørende, at der også er et GPS-spor, der kan følges, idet tyveriet opdages. På den måde kan der spores tilbage i tiden, hvor køretøjet har været, i modsætning til en evt. øjebliksposition.

Hvordan foregår installationen?

Fleet Complete har erfarne monteringspartnere i hele Danmark, da vi samarbejder med Automester-erhvervsværksteder over hele landet. Du kan finde dit nærmeste erhvervsværksted her. Trods det, at  Fleet Complete’s GPS tracker ikke er en mini GPS tracker, så sørger vores montører for, at den installeres skjult i bilen og garanterer, at monteringen lever op til dit forsikringsselskabs krav.

 1. Din GPS tracker monteres i din bil
 2. GPS trackeren beregner positionen og sender den videre til Fleet Complete’s trackingsystem
 3. Dit køretøj er nu forsikringsgodkendt, og du og alarmcentralen vil få automatisk besked/alarm ved eventuelt tyveri

Har du spørgsmål vedrørende vores GPS tracking eller om, hvordan du får en GPS tracker godkendt af forsikring, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 48 01 04. Du kan også skrive til os, ved at udfylde vores online formular her.

Bestil din forsikringsgodkendte GPS Tracker her

Bestil din forsikringsgodkendte GPS Tracker her

Ecofleet GPS Tracker

Med Ecofleet’s GPS Tracking i din bil, kan du til enhver tid se din bils position. Du har også muligheden at tilvælge kørebog / flådestyring.

Forsikringsgodkendt

Ecofleet’s GPS tracker er testet og gennemprøvet produkt, der lever op til forsikringsbranchens betingelser for godkendte sporingsenheder. 

Opkobling til alarmcentral

Når din Ecofleet GPS Tracker er opkoblet en alarmcentral, modtager de automatisk besked ved et eventuelt tyveri og sørger for at kontakte dig.

Tel: +45 45 48 01 04

[email protected]

Pin It on Pinterest