Nu går vi Live! Ecofleet er gået live i dag med et helt nyt koncept til elektronisk kørebog: Autolog!

Autolog er designet til jer derude, for at møde jer på jeres præmisser. Det betyder, at vi har rettet al opmærksomhed på jeres ønsker, behov og præferencer indenfor GPS-baseret kørselsregistrering.

Vi håber I kan lide det!

Ecofleet sætter kunden i centrum

Vi synes selv, at man føler sig i bedre hænder, hvis man er blevet ordentligt informeret og dermed har fået den rette hjælp inden et køb. Det er den bedste måde at sikre sig, at man får præcis det produkt, der passer til éns behov.

Autolog er derfor enkel, informativ og let tilgængeligt. Kundeoplevelsen er i centrum, I kan selv navigerer rundt, I kan følge med i vores virksomhed, og vi følger med i jeres behov.

Produkt

Autolog kørebog indeholder alle funktioner, der er nødvendige for at overholde kravene fra SKAT mhp. registrering af erhvervskørsel. Systemet logger dine ture automatisk samtidig med privat/erhverv inddeling og godkendelse af turene. Derudover håndterer den udskrivning eller indsendelse af rapport til din bogholder, så du kan få din skattefri godtgørelse.

Ecofleet tilbyder dig en Plug’n’Drive GPS tracker. Det betyder at installationen kun tager et par minutter og når den er installeret og registreret, kan du køre med det samme. Kørebogen kan tilgås fra alle typer enheder via vores Autolog App til Android eller iPhone.

Systemet kan op- eller nedgraderes efter behov.

Brugervenlighed hos Ecofleet

Brugervenligheden er kommet i top med online tilgang, øget selvbetjening, øget information og online hjælp. Kunden kan selv navigere rundt i det, der passer til behovet, og samtidig er vi lige her for at hjælpe jer.

Baggrunden for dette er, at folk i dag er rigtig dygtige til at informere sig selv og ofte er hurtigere end virksomhederne til specifikke behov. Al denne informationssøgning foregår selvfølgelig på nettet.

Kompleks Ecofleet løsning gjort enkel

Ecofleet løsningen Autolog er unik, og vi har sendt et signal til markedet om, at Ecofleet kan lave komplekse løsninger meget enkle. Vi forsøger altid at finde nye veje med fokus på brugeroplevelsen. Brugeroplevelse er en af kerneydelserne hos Ecofleet, hvilket selvsagt øger loyaliteten blandt vores kunder.

Følg med, få hjælp og gå ikke glip af nye features

Her på bloggen vil der løbende blive taget de mest gængse spørgsmål i forbindelse med kørselsregistrering op. Bloggen bliver baseret på de behov, der typisk opstår, når man har en elektronisk kørebog. På den måde når vi hele vejen rundt om de mange anvendelsesmuligheder af kørebogen, skatteregler, ’How to’, ’Tips og Tricks’ og meget mere.

Vi glæder os meget til at vise jer alt om det nye koncept og hjælpe jer godt på vej. Følg med her på bloggen og vores Facebook og Instagram.

 

Pin It on Pinterest